خودرو بر کرج ⭐ خودرو بر تهران ⭐ خودرو بر مازندران ⭐ خودرو بر قزوین
تماس شبانه روزی : 09025828598

دوج چلنجر

دوج چلنجر

به ۲۰۱۰ که برگردیم، فورد با شلبی GT500 خود که ۵۵۰ اسب‌بخار قدرت داشت، سر و صدای زیادی به پا کرد. شورولت سال بعد، ۲۰۱۱، کامارو ZL1 را با ۵۸۰ اسب‌بخار قدرت عرضه کرد. چند ماه بعد، فورد فرصت عرض اندام زیادی به شورولت نداد و GT500 مدل ۲۰۱۳ را با ۶۶۲ اسب‌بخار قدرت معرفی کرد. ولی در حال حاضر دوح رسماً با چلنجر SRT هل‌کت مدل ۲۰۱۵ و قدرت ۷۰۷ اسب‌بخار، این بازی را کاملاً به دست گرفته است.

هفتصد و هفت اسب‌بخار قدرت چیزی نزدیک به چلنجر، شاتل فضایی ناسا است. تنها شش خودرو در حال حاضر وجود دارند که از دوج چلنجر قدرت بیشتری دارند؛ بوگاتی ویرون با ۱۲۰۰ اسب‌بخار، فراری لافراری با ۹۵۰ اسب‌بخار، مک‌لارن P1 با قدرت ۹۰۳ اسب‌بخار، پورشه 918 اسپایدر با ۸۸۷ اسب‌بخار، فراری F12 با ۷۳۰ اسب‌بخار و پاگانی هوایرا با ۷۲۰ اسب‌بخار. اگر تعداد محدود خودروهای تولید شده بالا را در نظر بگیریم، هر چلنجر هل‌کت حداقل از ۱۰ خودروی دیگر در کشوری مانند امریکا قدرتمندتر است. همچنین شش کمپانی سازنده مدل‌های با قدرت بیشتر، قیمت بسیار بالایی برای خودروهای خود درنظر گرفته‌اند و تنها F12 با قیمت ۳۳۰ هزار دلار است که در میان آنها قیمتی پایین‌تر از ۸۰۰ هزار دلار دارد. وقتی به جای یک لافراری، یک چلنجر هل‌کت بخرید، به اندازه ۱۳۳۹۴۱۰ دلار صرفه‌جویی خواهید کرد.

هل‌کت آن‌قدر چابک است که در مدت ۳/۶ ثانیه به سرعت ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد؛ ولی در عین حال، یک دهم ثانیه از GT500 عقب‌تر است. در تست یک‌چهارم مایل نیز، این خودرو در مدت ۱۱/۷ ثانیه با سرعت نهایی ۲۰۲/۷ کیلومتر بر ساعت مسیر را طی می‌کند که نسبت به GT500، یک‌دهم ثانیه جلوتر است و سرعت آن نیز ۱/۶ کیلومتر بر ساعت بیشتر است. در سرعت‌های بالاتر، هل‌کت تمام مدل‌های در رده قیمتی خود را جا می‌گذارد. این خودرو در ۱۷ ثانیه به سرعت ۲۴۱/۴ کیلومتر بر ساعت می‌رسد که ۰/۸ ثانیه نسبت به SRT وایپر جلوتر است. همین زمان مربوط به وایپر برای C6 کوروت Z06 مشاهده شده است. به علاوه، دوج چلنجر هل‌کت در شتاب‌گیری، عملکرد بسیار بهتری نسبت به هر مدل دیگری با موتور جلو و دیفرانسیل عقب دارد. شاید برای بهینه‌سازی بیشتر هل‌کت لازم باشد که موتور به پشت راننده منتقل شده و نیرو نیز به چرخ‌های جلو و عقب منتقل شود.

واکنش گیربکس نسبت به پدل‌شیفترها کُند است، ولی شیفت به دنده بالاتر توسط خود گیربکس به سرعت انجام می‌شود و حرکت رو به جلوی خودرو به شکل مناسب مدیریت می‌شود. موتور سوپرشارژر ۶/۲ لیتری V-8 نیز با گشتاور خروجی خود به این موضوع بیشتر کمک می‌کند.

هنگام شروع حرکت هل‌کت، صدای اگزوز چیزی بیشتر از موتورهای SRT با تنفس طبیعی نیست؛ جز اینکه می‌دانید در زیر کاپوت یک موتور با ۲۲۲ اسب‌بخار اضافه خوابید هاست. در همین، به شکلی باورنکردنی، برخلاف سر و صدایی که در بیرون از هل‌کت می‌شنویم، در داخل فضا بسیار آرام و ساکت است. هل‌کت چندان خودروی سر به زیر و خجالتی نیست، ولی در عین حال، یک حالت وحشی و تهاجمی نیز ندارد. شاید عنوان هل‌کت (Hellcat) به معنای «عجوزه» چندان با واقعیت سازگار نباشد؛ ولی همین خودرو در مواقعی مانند حالت تخت‌گاز در یک تونل طبع سرکش و شیطانی خود را نشان خواهد داد و احتمالاً باعث می‌شود که مجبور به پرداخت جریمه شوید.

مانند دیگر جنبه‌های عملکردی دوج چلنجر ۷۰۷ اسب‌بخاری، سه حالت رانندگی تدارک دیده شده برای این خودرو وضعیت مناسبی را در هندلینگ ایجاد می‌کنند. در حالت مسابقه (Track)، سیستم تعلیق به گونه‌ای عمل می‌کند که انگار ناهمواری‌های جاده اصلاً وجود ندارند؛ همچنین هندلینگ بسیار مناسب بوده و واکنش فرمان نیز سریع است. ولی در همین حال، با سرعت زیاد فرمان، کمی حس فرمان‌گیری مصنوعی در راننده ایجاد می‌شود. در مجموع، برای یک خودروی ۲۰۳۶ کیلوگرمی، هندلینگ موجود فوق‌العاده است.

در مورد سیستم ترمز نیز، شاید خود چلنجر در هنگام ترمزگیری شدید شیرجه نزند، ولی سرنشینان حتماً این کار را می‌کنند؛ چون این خودرو از سرعت ۱۱۲/۶۵ کیلومتر بر ساعت می‌تواند تنها درفاصله ۴۶/۹۴ متر متوقف گردد. بنابراین، شاید چلنجر SRT هل‌کت تنها یک خودروی یک‌بعدی با قدرت بالا نباشد، بلکه خودرویی است که در زمینه‌های زیادی حرف برای گفتن دارد و رانندگی با آن هیجان زیادی خواهد داشت.
نوع خودرو: موتور جلو، دیفرانسیل عقب، ۵ سرنشین، ۲ در کوپه.
قیمت مدل تست: ۶۵۴۷۰ دلار (قیمت پایه: ۶۰۵۹۰ دلار).
نوع موتور: V-8 با ۱۶ سوپاپ و سوپرشارژر و خنک‌کننده داخلی، بدنه فولادی و رویه آلومینیومی، پورت انژکتور سوخت.
گنجایش: ۶۱۶۶ سی‌سی.
قدرت: ۷۰۷ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه.
گشتاور: ۸۸۱/۳ نیوتن‌متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه.
گیربکس: ۸ دنده اتوماتیک با قابلیت شیفت دستی.
ابعاد:

فاصله محوری: ۲/۹۵ متر.
طول ماشین: ۵/۰۲ متر.
عرض: ۱/۹۲متر.
ارتفاع: ۱/۴۱ متر.
وزن کلی: ۲۰۳۶ کیلوگرم.
تست‌های سرعت:

صفر تا ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت: ۳/۶ ثانیه.
صفر تا ۱۶۰/۹ کیلومتر بر ساعت: ۷/۶ ثانیه.
صفر تا ۲۰۹/۲ کیلومتر بر ساعت: ۱۲/۴ ثانیه.
استارت در حال حرکت بین ۸ تا ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت: ۴ ثانیه.
عبور از یک‌چهارم مایل: ۱۱/۷ ثانیه با سرعت نهایی ۲۰۲/۷ کیلومتر بر ساعت.
سرعت نهایی (با محدودیت دراگ) : ۳۲۰/۲ کیلومتر بر ساعت (تخمین کمپانی).
مسافت ترمز از سرعت ۱۱۲/۶ کیلومتر بر ساعت: ۴۶/۹۴ متر.
مصرف سوخت:

مصرف سوخت در تست: ۱۴/۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر.

شرکت های همکار
تماس سریع ☎️