🏁فروش ابر خودروی لوکس و کم یاب جنگ جهانی دوم🏁
✅از آن چه در تصویر زیر می بینید تنها 29 😳دستگاه در سراسر جهان تولید شده و این یعنی خریدار آن تاریخ را نیز در مجموعه اش قرار خواهد داد.
✅به گزارش خبرخودرو، پیش از پایان خصومت ها در جنگ جهانی دوم نیروهای متحدین با ورود به آلمان این خودرو را در مالکیت یک صنعتگر آلمانی که در سال 1945 زندانی شد پیدا کردند.
✅این خودرو سپس به ایالات متحده برده و غریب به 66 سال در آن جا ماند تا این که یک مجموعه دار هلندی آن را در سال 2011 به قیمت 2.9 میلیون پوند خریداری کرد.
✅سپس خودروی 500K Special Roadster🏁 به دلیل ادعای نو این مجموعه دار در مورد دزدی بودن خودرو به توقیف پلیس در آلمان پس از سال ها کشمکش میان وراث مشخص شد که نیروهای دولت متحد حق گرفتن خودرو از مالک اولیه اش را نداشته اند.
✅حالا پس از سال ها و فراز و نشیب این خودروی جامانده از جنگ جهانی قرار است سوم سپتامبر شاهد مزایده 500k در فرانسه باشیم. این خودروی لوکس که در طی همه این سال ها در وضعیت بسیار خوب نگهداری شد احتمالا می تواند به قیمت 7 میلیون یورو😳 به فروش برسد.
⛔️سوییچ های معمولی و کی لس به راحتی هک می شوند!!! ⛔️
محققین دانشگاه بیرمنگام بریتانیا و مشاورین موسسه Kasper & Oswald معتقدند که سوییچ بیش از صد میلیون دستگاه خودرو در سراسر جهان دارای پیش فرض های امنیتی قدیمی هستند و در معرض خطر مستقیم نفوذ دزدان قرار دارند.
به گزارش خبرخودرو، آن ها عقیده دارند که سارقین می توانند با کپی برداری از سوییچ ها وارد خودروها شده و سامانه استارت دکمه ای وسایل نقلیه را به کار بیاندازند.
نفوذ سارقین به این سوییچ ها که عمدتا به کی لس معروف هستند به معنای امنیت نامناسبشان است. بخش عمده ای از این تحقیق صرف محصولات گروه فولکس واگن مثل: آئودی، اشکودا و سئات شده. نتایج این تحقیق نشان می دهد که فولگس واگن از سال 2002 تاکنون تنها 4 مولفه ایمنی را برای سامانه سوییچ و استارت محصولاتش به کار گرفته است. یه طوری که حتی یک دزد ناشی هم میتواند از آن ها سر دربیاورد.
البته این اولین باری نیست که دانشگاه بیرمنگام ایمنی خودروهای فولکس واگن را بررسی می کند. سال 2012 نیز مطالعه ای مشابه پرده ای از مشکلات کد گذاری 9.6 بیتی سامانه امنیتی سوییچ این خودروها برداشت. اما نتایج آن ها تا همین سال گذشته منتشر نشده بود. گفته میشد که فولکس واگن از آن ها خواسته تا نتایج یافته هایشان را منتشر نکنند.
حالا مشخص شده که نه تنها می توان سوییچ ها را کپی کرد بلکه سیگنال های ارسالی آن ها هم قابل کپی برداری است.
خودرو بر . خودرو سوار رشت
© تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به مالک سایت میباشد. © لینک های قفل شده امداد خودرو تبریز - فنس چمنی - خودروبر تبریز - امداد خودرو کرج - بیمه کارآفرین - خودروبر تبریز - خودروبر تبریز - سقف کششی - جلبک اسپیرولینا - نرده پیش ساخته - چمدان مسافرتی - امداد خودرو هشتگرد - امداد خودرو سمنان - خودروبر زنجان - امداد خودرو تبریز - امداد خودرو تبریز - خودروبر کرج - امداد خودرو تبریز - خودروبر تبریز - خودروبر ارومیه - خودروبر تبریز - خودروبر بازرگان - یدک کش تبریز - امداد خودرو تبریز - تعمیر لباسشویی در تبریز - تعمیر یخچال در تبریز - خرید لپ تاپ در تبریز - فرش دستبافت تبریز - یدک کش کرج - کفی خودروبر کرج - حمل خودرو کرج - نرده پانلی - فنس مفتولی - سیم تیغ دار - آموزش دستور زبان ترکی استانبولی - آموزش کتاب ینی هیتیت - آموزش زبان ترکی استانبولی - آموزش دستور زبان ترکی استانبولی - خرید لپ تاپ در تبریز - خرید لپ تاپ در اردبیل - خرید لپ تاپ در زنجان - خرید لپ تاپ در ارومیه - یدک کش تبریز - یدک کش در تبریز - امداد باتری تبریز - فنس کشی - طراحی سایت در تبریز - آموزش کاغذ دیواری در تبریز - تعمیر لوازم خانگی در تبریز